När tiden inte räcker till

2013-02-16 @ 14:55:00
Jag har länge varit av åsikten att jag inte vill ha någon annan som rider Matti, jag vill klara honom själv! Men nu är det 6 otroligt hektiska veckor på kommande i skolan med 8 tenter + inlämningsarbeten, så det är bara att bita i det sura äpplet och inse jag inte klarar att få bra betyg och vara i stallet flera timmar per dag = jag är tvungen att ta hjälp med att motionera Matti så jag själv hinner göra skolarbeten..
 
Så idag var min mammas väninna som sökt häst att rida ut till stallet och provred Matti och det gick super! Matti skötte sig fint och jag hoppas hon gillade Matti. Viktigast för mig är nämligen att den som tar hand om Matti älskar honom och avgudar honom lika mycket som jag gör. Så Suvi ska hjälpa mig nu när jag har massor med skoluppgifter och tenter i skolan en dag i veckan med att ta hand om Matti, så jag får den dagen helt spendera på skoluppgifter.
 
Tog bilderna med telefonen så de är inte utav den bästa kvaliteten..
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Du råkar inte veta nån som söker fodervärdshäst? För jag har fortfarande inte hittat nån som kan ta hand om Kese nu från och med våren... :/

Svar: hej näe jag vet inte, men släng ihop en presentation så slänger jag upp den här. kanske någon av de 120 som läser matti bloggen vet någon? :)
Annu Åkers

2013-02-16 @ 16:21:35 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com
Postat av: Daniela

Alltså åh va han e söt :3

2013-02-16 @ 23:00:14 / URL: http://danielasfoto.blogg.se
Postat av: InaFlina

vad kul! skönt med nån man vet är en bra person också :)

Svar: jo verkligen. Suvi är ju så super härlig! :)
Annu Åkers

2013-02-20 @ 09:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo