Äntligen lite sol!

2013-01-05 @ 15:03:24
Vilket underbart väder det har varit idag! Solen har varit framme och det har varit ca -8 grader. Synd bara att både jag och Cessi hade bråttom idag så det blev en snabb visit till stallet. Men jag hann rida och sköta om såret ändå hu bra som helst!
 
Såret har minskat betydligt, men jag knaprar upp sårskorpan ändå och putsar och lägger omslag, precis som veterinären instruerade. Men det är den där lilla svullnaden jag ändå funderar över, idag igen lyfte Matti ibland när jag tryckte hårdare på den. Jag börjar bli hypokondriker nu när vi haft sådan otur.. Men ska följa med nu i morgon och se hur det är då.
 
Jag red 20-30 min idag igen, barbacka och på ridplanen. Först var Matti tittig och spänd i ryggen och ville inte riktigt ge efter helt ärligt, men efter att jag gjort flera samlingar och tempoväxlingar i skritten mjuknade han och efter andra pausen i passet var jag på en ändvolt var jag gjorde öppnor och slutor i skritt och sedan ett och ett halft varv i trav. Matti lyssnade riktigt bra så slutade där. Jag riktigt såg på Matti hur nöjd han själv var av att fått arbeta lite.
 
 
 
 
 Fast han inte har alla riktigt hemma alla gånger så är han bra fin min den där gråa hästen!
 

Kommentarer
Postat av: Miia

Den lilla svullnaden du känner kan bara vara ngt så ofarligt som ärrvävnad efter såret han haft!

Svar: jo det är det jag har gissat också och inte gjort någon större grej av det än att jag följer med och observerar hur det blir mindre/större/ofördändrat. :)
Annu Åkers

2013-01-05 @ 15:38:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo