Min fina skrutt!

2013-01-27 @ 17:10:00
Jag var och kikade på hopptävlingarna vid Vasa Hubertus idag. Jaa-a det tar nog en tid tills Matti och jag är i samma form igen som de ryttarna som red där idag, just nu har båda lite väl rund mage, men snart!! ;)
 
Matti var mycket bättre att rida idag än igår. Visst hängde han på tygeln och försökte slippa undan stundvis genom att kura ihop sig, men i det stora hela är jag mycket nöjd! Jag gjorde en bra övning som fick Matti att lyssna riktigt bra. Jag red nämligen sicsac längs långsidorna och svängde en bakdelsvängning med ca 55 graders vinkling, ökade skritten, kortade upp och gjorde en ny 55 graders bakdelsvängning.
 
Jag red utan "gelepad" idag, och jag fick hoppa ner och sadla om. Men det var en sådan vänlig själ som skulle ge mig en äldre gelepad så vi får vänta och se tills den kommer om den passar eller om jag måste köpa en nyare. Men sadel hamnar som tur aldrig att trycka på för mycket trots att den glider lite fram, men jag vill ju den ska hållas på ställe, så bara vi får en "gelepad" och mindre hömage borde det problemet vara löst! :)
 
 
 
 Mattis ben var lite varmare idag så jag lade kylomslag på innan jag lade jodpaxomslag. Bättre är det iaf!
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Gelpad rekommenderar jag verkligen!

2013-01-27 @ 19:44:37 / URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo