Sann glädje!

2013-01-17 @ 11:57:00
Det börjar känns mycket bättre med Matti nu, han var nästan inte alls varm runt sitt nedre sår,  och svullnaden var nästan helt borta! Matti lyfte nog på benet när jag skrapade bort sårskorpan men annars ingenting!! Såret uppe på insidan av låret var nog aningen varmt, men jag lade sorbact på över natten, men annars ser det också bättre ut!
 
Jag passade på att rida Matti i ca 20-30 min också, och min herreman var verkligen trög, men han får inget kraftfoder nu heller så det är inte så konstigt och så har han fått börja gå med de andra hästarna igen så han motionerar sig bra i hagen också. Jag skrattade så åt Matti igår, jag fick ju fasen nästan inte hästen att rygga när jag satt uppe på ryggen, och nu när jag tänker tillbaka tror jag inte jag ryggat någongång så länge jag haft honom heller (förutom i terräng), haha. Så vi övade på att rygga fint och få en bra energi fram i skritt, det gick se så där. Medan jag red hade jag såret att luftas också så det inte är intäckt 24/7 och efter att jag ridit sköljde jag det i vanlig ordning.
 
Jag red i sadeln igår, men i mitten av passet fick jag hoppa av och sadla om eftersom den åkt en aning fram. Så jag hoppas verkligen att den slutar göra det, och att den formar sig rätt så att jag kan behålla sadeln, jag vill inte rida barbacka igen ett halv år!! Men vår sadelgjord är också för lång, så den hjälper ju inte direkt till att hålla sadeln på plats.. Men just nu är kontot tomt så måste vänta tills man sparat ihop till en kortare bra sadelgjord.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Härligt att såret är bättre igen :)

2013-01-17 @ 19:05:02 / URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: Malin

Ang. sadeln så lider jag med dig... Hade ju samma problem på Kessu, att ALLA sadlar gled fram. Kieffern han har nu gör ju det också, men med en antislippad så ligger den ändå relativt bra. Att det ska vara så svårt? Suck. Det finns ju sadelgjordar som e svängda och formade som så att det ska förhindra att sadeln glider fram, du kanske får satsa på nån sån.

Svar: Jo borde kanske köpa en. El fråga en i stallet om jag får pröva med hennes. Matti fick allt skit av sin arab-pappa ;) Men det känns som man msåte ta det bästa av det sämsta nu :/
Annu Åkers

2013-01-19 @ 12:34:50 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo