Snabb update

2013-01-02 @ 16:32:00
Varit till stallet i sällskap av min fina pojkvän! Jag red barbacka i grimma idag igen, men idag  var Matti ganska styv till vänster men mjuknade upp efter en stund. Red i 20 min och mestadels skritt men också något varv åt båda hållen i trav, växlade formen också, ibland lite högre och ibland riktigt lång och låg.
 
Såret såg mindre ut idag så det är verkligen på bättringsvägen, men det är inte svullet men jag tror det blivit någon slaggs ärrvävnad innuti (som veterinären sa kunde förekomma) eftersom det är en liten utåtbuktnad under såret på benet..?? MEN Matti hade lyckats trampa på sig idag ignen för han hade ett litet sår på bakbenet som jag plåstrade om, så det var verkligen befogat då jag beställde benskydd som han kan ha på sig i hagen när han läggs ihop med Arn igen, för då kommer de gå vilt till igen ;)
 
Fler bilder får ni se senare, jag måste snabbt fixa mat nu innan gymmet! :) Så stay tuned!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara Hermansson

Jättefin blogg underbar bild i headern verkligen! Det skulle vara jättesnällt om du kollade in på min blogg! & kanske lämnar en kommentar om vad du tycker om bloggen, vad man kan förbättra eller lämnar ett tips. Kram! :)

2013-01-03 @ 00:57:08 / URL: http://sarahermansson.se
Postat av: Julia

Skönt att det är på bättringsvägen!

Sv. Kul att du tycker det! Tycker din blogg är väldigt mysig också :)

2013-01-03 @ 01:50:24 / URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo