Yepp, vid är vid liv!

2013-06-17 @ 21:38:00
Dålig uppdatering här eftersom jag inte spenderat mycket tid vid datorn de senaste dagarna. Idag började jag nämligen på mitt egentliga sommarjobb (inom hemsjukvården) och så är min fina syster hemma från sverige och hälsar på med sin fina familj, så mycket av min tid går åt att försöka hinna umgås med dem mellan jobb, stall och gymträning, så ni kan förstå tidsbristen med bloggen.
 
Matti har fått en äckligt sår på vid karleden på vänster bakben eftersom han blev påtrampad av en annan häst när de busade, men såret så redan idag bättre ut, men p.g.a. såret kommer jag inte rida på några dagar eftersom det ändå blödde en del och är lite djupare. Men jag ska försöka istället bjuda på fina bilder här på bloggen nu när jag har tid att fota Matti ordentligt istället då jag inte ska aktivera honom något extra.
 
Ni har väl inte annars glömt Hubbe-bloggen?? Jag har fått en kompanjon där, (Sofia) så nu är vi två stycken som bloggar. Jag på svenska och Sofia på finska. Så kika in där, kvaliteten på bloggen blev genast bättre när ajg inte behövde sköta den själv! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo