Kunde inte hålla mig!

2013-05-15 @ 17:29:00
Igår blev det inget stall för min del, jag har nämligen haft sedan december lite problem med ena foten, men nu i veckan har det brakat loss riktigt ordentligt så jag kan inte gå normalt. Så igår motionerade Johanna Matti åt mig och fick passa på att försöka utveckla Matti lite mera nu igen, vilket jag är fantastiskt tacksam över!! 
 
Idag kunde jag dessvärre inte hålla mig från stallet, så jag åkte ut direkt efter jobbet för att mysa lite med Matti. Jag borstade honom där ute och gick (läs haltade) till stora ridplanen och lät honom mumsa på lite gräs medan jag kikade på dem som red. Suvi hade lovat att åka ut till Matti på kvällen och promenera med honom så han får röra på sig lite idag också inför morgondagens tävlingar.
 
Men den lilla visiten jag gjorde till stallet med minimalt promenerande, känns i foten i alla fall. Men i morgon skall jag till läkaren så får se då vad han tror min fot har för fel. Jag tror den är inflammerad, men vi får se? Hoppas inget allvarligt i alla fall så jag kan fortsätta med praktiken och ridningen (fast något ridförbud skulle jag ändå inte hålla). ;)
 
 
Matti var sådär lagom ren av sig idag, hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo