Vilken fantastisk kväll

2013-05-23 @ 22:23:00
Det blev en kortare hopplektion idag för alla ekipage, men istället blev det mera fokuserat på en åt gången och de fick hoppa mera på en gång och sedan gå och skritta av. Matti verkade lite trött men kämpade på bra. Idag hoppade de specialhinder, men mer om det i ett annat inlägg.
 
Det är sådan bra terapi för mig också att bara få vara hästskötare ibland också. När Juulia ska hoppa kommer jag oftast en timme på förhand och bara borstar och myser med Matti. Idag när hon hoppat klart var jag också där snabbt för att ta hand om min fina hopphäst.Svettig blev han såklart av värmen så det belv dusch och sedan fick han torka ute i solen 30 min. Han är så gosig min Matti! Även om han aldrig kommer bli någon elit häst och nå de största klasserna på tävlingarna skulle jag ALDRIG byta ut honom. Jag kunde inte ha fått en bättre första egna häst, och honom håller jag hårt i, för det finns inte många så som Matti! <3
 
 Innan hopplektionen så fick jag sällskap av Sara och hunden Elmeri eftersom de skulle på hundkurs bredvid stallet. Sara som är sjukt duktig på att fota såg jag just laddat upp helt underbara bilder från då jag stod och borsta Matti där ute, så jag kopsade dem helt kallt och lägger hit dem. Vill ni få personliga bilder ska ni kontakta Sara, hon är sådan ödmjuk och fin människa med en enorm talang inom foto och redigering så ni blir inte besvikna. Porträtt-bilder misslyckas hon aldrig med, så ska du ta studenten eller vill föreviga dig och din häst --> mejla Sara!
 
 
 


 

Kommentarer
Postat av: Daniela

Åååååh vilka underbara bilder!!! Ni är jättefina hop :))

Svar: nåmen tack söta rara! :)
Annu Åkers

2013-05-24 @ 08:49:37 / URL: http://danielasfoto.blogg.se
Postat av: Daniela

Mena ju no föståss ihop, hehe ;)

2013-05-24 @ 08:51:39 / URL: http://danielasfoto.blogg.se
Postat av: Sara

<3

Svar: MEGA HJÄRTA!
Annu Åkers

2013-05-24 @ 09:53:53 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Sofia

Ååh förstår int hur Sara kan alltid ta så underbara foton! Ni är så superfina!:)

Svar: nä, hon är verkligen helt sjukt duktig! :) Hon gångar alltid så fina ögonblick!
Annu Åkers

2013-05-24 @ 10:48:16 / URL: http://sofia-everythingispossible.blogspot.fi/
Postat av: Emilia

Jätte fina bilder! Har följt med Saras blogg en väldigt kort tid (ett par veckor?) och kände ändå genast igen hennes "fotostil" före jag ens läste att det var hon som hade fotograferat! Så hon har verkligen en personlig stil.

Svar: Jag har ju kännt sara sedan många år tillbaka, och hon har verkligen utvecklats fort och på egen hand och vill ständigt utvecklas, hon är verkligen fantastiskt begåvad! :) Lyx att ha henne som vän då man förutom vänskapen får fina bilder på köpet, om man kan säga så ;) Hon rä så fruktansvärt duktig!
Annu Åkers

2013-05-24 @ 16:21:27 / URL: http://emiliamariah.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo