För sammanhållningen

2013-11-21 @ 19:29:03
Hösten kommer och man märker alla är mera negativa, hemma, på praktiken, i stallet osv. helt galet vad det här höstmörkret gör till vårt humör, eller egentligen är det väl vinter nu?
 
Hur som helst är det toppen då vår förening arrangerar lillajulsfest och vi är närmare över 50 st anmälda! Det kommer bli så roligt! Jag har ju aldrig varit på det sättet på någon julsfest utöver de man haft i skolan när man var liten, så jag är super taggad!
 
Jag har fått vara med på ett litet hörn och förbereda en grej inför festen, så det är ju bra jag kan dra mitt strå till stacken gällande arrangemanget. Sen så det bästa med kvällen är att de som varit med på talkon blir bjuden på hela festen som inkluderar dryck och 3 rätters mat!! NAM!!
 
För även om humöret är lite nere när vi är utan manege, ridplanerna inte varit i bästa skicket och mörkret gör en deprimerad så tycker vi ju ändå alla i stallet om att umgås tillsammans, så det här ska bli helt toppen på lördag! Senaste gångerna vi har varit ut har allt varit helt sjukt roligt, så jag har höga förväntningar inför lördag. Vi ungdomar drar väl ut och dansar sönder våra fötter efter maten, det kommer bli så bra!
 
Tycker det är så bra att sådant här arrangeras för sammanhållningen, speciellt då det är så många som har massor att göra utöver sina jobb, så talkon hinns inte alla gånger med, men de gånger man hjälper till så får man något tillbaka. Som nu bjuden på mat och få umgås med sina härliga vänner!
 
 
Senast vi gjorde häst-tjejernas kväll. Galet roligt!

Kommentarer
Postat av: Petra

Wohoooo! ;)

Svar: haha, jo tulee tosi kivaa!! jännittää melkein!
Annu Åkers

2013-11-21 @ 22:34:33 / URL: http://petrakalamo.blogspot.fi
Postat av: Tess

Det ser verkligen grymt roligt ut! :) Kram

Svar: jo, men han var duktig!
Annu Åkers

2013-11-22 @ 11:07:26 / URL: http://tesswaltenburg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo