Mycket trevlig överraskning

2013-11-15 @ 17:24:53
Idag fick Matti vara hos tandläkaren. Min favorit veterinär Maria Losvik och hennes team kom till stallet och vaccinerade och raspade några hästar, där bland annat Matti. Jag litar helt fullständigt på Maria och känner alltid Matti är i trygga händer när hon behandlar honom. 
 
Matti hade flera taggar på tänderna på vänster sida som filades ner och jag blev rekommenderad att ta med ca 6 månaders mellanrum raspningar för att inte det skall bli några större taggar som sticker ut och gör obehag i munnen. 
 
Matti tog stöd av matkoppen för att hålla sig uppe då han var nerlugnan inför raspningen. Naaw, Sötisen! <3
 
 
Förutom tandläkarbesöket så hade även Losvik-teamet med sin buss med hästgrejer, så vi fick köpa hästgrejer till oss och våra hästar för rabatterat pris. Så det såg man höjde stämningen rejält i stallet att få sådan lyx med en hästbutik på gårdsplanen, jag menar inte alla gånger man har en buss fylld med Kingsland prylar med rabattpris på gården. Nu är jag i och för sig så otroligt fattig, så för mig blev det bara ett par varmare sockor och svans och manutredare, men många köpte julklappar till sig själva och döttrar. Hmm synd att mina föräldrar/syskon/pojkvän inte var där och hittade något fint till mig till julklapp. Jag såg en super fin regnjacka, tröja och ridväst men såklart kostar det då det smakar, så det blev därför endast mina termo-sockor, hehe.
 
 
 
Vi har så fina och fantastiska tjejer i stallet. Tycker så om dem allihopa, alltid glada, skojfriska och hjälpsamma. Tänk om jag inte skulle hittat till Vasa Hubertus då skulle jag aldrig lärt känna Linn och Johanna, tänk vad fina personer jag skulle ha gått misste om!! Och Matti skulle aldrig fått träffa Robin och Pasa som han kommer så bra överens med! Idag igen dödade vi tid genom att bara stå och prata och skratta. Verkligen att ladda batterierna! Ikväll ska vi dessutom ha ost och vinkväll hos mig sådär spontant. Riktigt mysigt tycker jag! :)
 
 
Matti var så söt, han stod och slickade på Robin i ansiktet, härlig gay-love så det sjunger om det <3 Gulle-pluttarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo