sandvälling

2013-11-06 @ 20:00:09
Först vill jag kommentera att det är roligt då det kom olika åsikter i inlägget om lilla-e! tycker om när ni kommenterar vare sig ni håller med mig i vad jag skriver eller inte. :)
 
Ikväll var tanken då att rida ett lätt dressyrpass, men väl på ridplanen ville inget fungera. Visst fick jag Matti  på kort tygel men inte att ge efter framtill alls!Så det korta passet blev ändå ett 50 min pass var jag försökte mjuka upp honom, men icke, det var nog tungt idag. Inne i stallet fick jag höra att andra hästar inte heller kännts trevliga på ridplanen, men vem kan klandra hästarna? Det är en enda sandvälling till ridplan nu och någon hög växel vågar man inte rida, då försvinner nog sandvällingen under fötterna på dem. Det var så bra på förra stallet då detta aldrig var något problem eftersom dräneringen var så toppen på den ridplanen och även om regnet öste ner kunde man rida, på sommaren blev den kanske lite för hård för min smak, men på hösten och våren var den guld värd!!
 
MEN, nu ska vi bara bita ihop i stallet, och se fram emot att vi får en fin ny manege och vid årsskiftet kan vi rida där och njuta av den!! Så länge får man skippa alla festligheter och hålla i alla pengar och skrapa ihop slantarna så man har råd att ta transporten till Solf-manegen och rida där. Annat kan man inte nu. Glada tankar, glada tankar, glada tankar. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo