Första ridpasset i manegen

2014-04-08 @ 11:06:36
Igår var jag på små rosa moln, för jag kunde äntligen rida i vår nya fina manege!! Allt är inte klart i den, men ridutrymmet är klart och läktare och domarbås kommer senare. Alla andra är säkert glada över att äntligen få rida ue igen, medan vi vid Vasa Hubertus alla gärna rider i manegen nu när den äntligen är klar, och jäklar så LÅÅNG den är. Matti tyckte det var så grymt kul att dundra fram i full galopp längs långsidorna! :)
 
Det var så roligt att rida och Matti var ritkigt framåt och rolig. Först var han lite styv säkert eller hade en sämre dag för det tog ett tag innan han lättade, även om han ville lite hänga här som där som ni ser på bilderna, men riktigt i slutet var han priima!
 
Haha, som ni ser på första bilden så finns det brandsläckare lite här som där i manegen och Matti var nog inte beredd när vi böt galopp att den skulle finnas på väggen för han gjorde en slidestop i galoppen på långsidan, haha! Sen var det nog inga problem att rida förbi, han var ju inte rädd eller något men blev tydligen chockad.
 
Soffi var och prövade sin nya kamera så vi råkade fastna på några av hennes bilder.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo