NERVÖSA NERVER!

2014-04-06 @ 11:19:14
Idag är det dags för tävling igen. Det arrangeras övnignstävling i stallet och vi ska rida Lätt B:0 igen. Eftersom Matti blivit vaccinerad har jag inte hunnit öva banan något. men då jag red den senast vi tävlade så känns det inte som måsten. Då det är på hemma plan också så tar jag det ännu mera som en övning att rida bana.
 
Jag har ju inte ridit något ordentligt pass sedan han blev vaccinerad, eftersom han var på onsdagen ledig, torsdagen promenerade vi för hand 3 km i terräng, och på fredagen red vi i terräng mest skritt och en liten sträcka trav och igår så red jag ca 25 min men även då mest skritt. Så får se hur han känns idag. Tror faktiskt inte jag får bättre procent än senast eftersom jag inte hunnit mjukgöra honom något. MEN jag får öva rida banan, jag måste bara prenta in det i huvudet. De andra som är med i samma klass är så duktiga ryttare så helt ärligt så tror jag det blir en sista placering, MEN jag fokuserar bara på att rida bana idag, procenterna blir vad det blir..
Haha, vem lurar jag, när jag väl ridit banan kommer jag äskert vara missnöjd hur jag än försöker prenta in nu "det är övning, det är övning, det är övning!!"
 
Det roliga med dagen är att Anna Tujulin bedömmer även denna gång, så ska bli ännu roligare att jämföra resultaten från förra till denna då det är samma bana och samma domare! :) Bered er på bildbomb ikväll från tävlingen för lär ladda upp bilder på andra ekipage också! :)
 
 
Senaste tävling var en månad sedan nu, så kanske vi är redo för nästa övnignstävling?

Kommentarer
Postat av: Ida

Tjusiga!

2014-04-06 @ 11:48:32 / URL: http://tobehappy.blogg.se/
Postat av: leavanny.blogg.se

Så fin häst!

2014-04-06 @ 13:35:57 / URL: http://leavanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo