Underbara vår

2014-04-21 @ 20:48:00
 
 
 
 
Vilken dag! Helt fantastiskt väder,  började dagen med frukost och sedan ett besök till stallet! Det blev en avslappnande terrängrunda i helt fantastiskt väder och sällskap. Det var så mysigt att rida där i skogen och i bostadsområdena och ta in våren genom tussilago, se karlar som tvättade sina bilar, barn som kustradio precis tagit fram sina cyklar och börjat cykla, eller familjer som valt att grilla lunchen istället för vanlig mat de ätit hela vintern. Tänk att det varit så här pass varmt och härligt väder nu i april!! :)
 
Efter terrängrundan lät jag Matti få gå ut i hagen utan täcke, alltså helt naken-fis, det var ju så fantastiskt varmt och skönt så Matti såg ut att vara riktigt nöjd med att slippa täcket. Jag passade på att mysa till det i hagen en stund innan jag lämnade han och Calle ifred. Men jag må skriva det ofta, men tänk vilken fantastisk tur jag har som fått träffa just Matti, jag älskar honom något otroligt och känner sådan värme i hjärtat varje gång jag tittar på honom och när jag ser bilder av honom och mig tillsammans kan jag komma på mig själv att jag tittar på bilden länge och känner samma värme av att se honom på bild som i verkligheten, han får mig att må så bra!! Gud vad känslosam jag är då, haha!!
 
Det är så skön nu när våren är här i alla fall, alla hästar ser så nöjda ut och inte övertaggade med vårkänslor längre ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Aaaw, underbart! Framförallt med den där fantastiska blå bakgrunden... ;)

2014-04-21 @ 21:14:17 / URL: http://tobehappy.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag kommer också på mej själv att småle varje gång jag ser bilder på hundarna och på min älsklings islandshäst från långt tillbaka, känner sej nästan lite löjlig då man kommit på sej själv menvad gör det?! Äslakr man djur så gör man :) då man får djuren att göra som man visar/säger åt dem så vet man att man någonstans gjort rätt för de vill samarbeta med dej :)

2014-04-22 @ 10:20:47 / URL: http://linzun.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo