Hösten kom innan jag hann njuta av sommaren

2014-08-29 @ 20:19:00
Så kändes det riktigt höstigt igen. Fast solen sken var det en kall bris som blåste på en idag, så nu börjar perioden igen när det är svårt att veta exakt hur mycket kläder man ska ha på sig när man rider! Känns som jag aldrig han rida och njuta av sommaren då min hälsa ställde till det hela juli och augusti känns det lite som.. Men det lär ju inte vara sista sommaren för mig och Matti som tur!!
 
Ikväll kom pojkvännen min med och övade sig på att fota med vår nya kamera. Så jag handledde och försökte instruera vad han ska tänka på då han fotar och förklarade vilka inställningar han skulle ha, och resultate blev ju riktigt okej! Man märker STOR skillnad på nya kameran och min gamla. Med gamla fick man använda manuella inställningar helat iden för att få bra, på den nya kan man använda auto och få bättre kvalitet än på min gamla kamera, så det säger ju en hel del! :)
 
 
 
 
 
 
 
Men till ridningen nu då. Matti kände helt okej idag. Lite slö för skänkeln emellanåt men stundvis var han super!! Jag hade mina gråa ridbrallor idag och de sitter så tusans tight så jag har ganska så svårt att sitta ner i dem, så emellanåt blev jag så led på hur jag flaxade omkring med benen i sadeln. Men det är så knepigt med min sits, för ibland är den SÅ ostadig, men genast Matti bär upp sig sitter jag bra och inte alls lika löst, men det är ju inte lätt för Matti att bära upp sig när jag flaxar omkring så där.
 
Men i början verkade som om Matti fått bara lalla omkring en för lång tid nu igen, för då jag började kräva lite samling förstod han inte och orkade inte riktigt så han försökte komma bort från min önskan till samling genom en kick, men efter det då vi började om på nytt så kämpade han på riktigt bra. Det gäller bara för mig att förfina min ridning nu igen. Det känns och syns jag haft en lång paus då handen vill bli för rycking och jag har svårt att sitta ner i traven mer än vanligt. Men pikku hiljaa!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack älskling för att du kom och fotade och frös för min skull <3 Mina fina killar <3
 
Alla bilder i inlägget är fotade av Thomas och redigerade av mig.
 

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

fin häst.

2014-08-30 @ 01:06:33 / URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Petra

Vilken vacker häst! :) 😍

2014-08-30 @ 08:44:41 / URL: http://demonornot.blogg.se
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Så fin häst :)

2014-08-30 @ 13:17:30 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Karin

Super fina! blått ser verkligen fint ut på Matti!:)

2014-08-30 @ 13:33:54 / URL: http://nattstad.se/karinagnes

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo