Skönt att rida igen!

2014-08-26 @ 10:17:27
Mattis högra bakben var lite svullet idag så prövade rida lite lätt för att känna på om han gick rent vilket han nog gjorde. I höger varv på böjt spår ville han ta lite kortare steg, men inte stora skillnader men ändå.
 
Jag red i alla fall på en ca 35 min i alla gångarter och fokuserade på mjukhet och rundhet i låg och rund form. I galoppen börjar det komma nästa genast nu och Matti börjar arbeta bättre genom ryggen gång för gång (trots semestern hans). Det var riktigt roligt att rida ett dressyrpass i manegen igen, och jag tror jag behövt den här pausen från att måsta rida ordentligt, för nu kändes det roligt igen! Kanske det berodde då man red samtidigt som en vän, jag vet inte?
 
Efter ridpasset var svullnaden borta från benet och jag kylde det en bra stund i spolspiltan innan Matti fick gå ut i hagen igen. Denna vecka ska vi troligen lägga ihop Matti med Elli igen eftersom hans förra hagkompis har flyttat till sverige med sin ägare för att uppleva nya äventyr tillsammans. Men som tur behöver Matti inte gå ensam!!
 
 
 

Senast vi krävde lite mera av oss i dressyren senast var på en stor åker i Hankmo.
Till min glädje hade Matti idag samma framåtbjudning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo