Jäkla otur

2014-01-04 @ 18:24:00
Alla grejerna var packade in i transporten och transporten färdigt att bli lastad med hästarna, men så hade Matti gått och tappat en sko så det blev ingen resa till mangen för honom idag. Bittert minsann!! Blev att avboka ridlektionen och föra alla saker tillbaka till stallet. Matti har dessutom fått sådan amge nu när jag inte kunnat motionera honom ordentligt så jag får verkligen lägga honom i hårdträning nu när vi får manegen upp här vid stallet, för den mage han fått nu ser inte sportig ut, hehe. Jag hade ingen lust att inte göra något idag, så jag passade på att åka med Johanna till manegen och fota henne lite.
 
Som tur hann jag vara till manegen igår och rida, men red inte allt för hårt eftersom jag ville spara på Matti till idag då vi skulle ha haft lektion. Men jag tränade ändå igår på framåtbjudningen och att få bankbenet in under sig och det gick hyfsat! Framåtbjudningen funkade bra och man kände verkligen massagen gjort sitt med mjukheten. I det stora hela gick det betydligt bättre denna gång, så blir nog att ge Matti massage någolunda regelbundet! Så nu snart ska Matti masseras igen så massören får arbeta med hans muskler innan det blir som att börja om från noll igen. :)
 
Oj, jaa, jag fick dessutom en så fin överraskning när jag kom till stallet igår. Linn hade tagit med sig en liten present till mig från Helsingfors, det här fina schabraket här under, prickade hon inte ganska rätt på vad jag och Matti gärna klär oss i, att jag dessutom kikat på detta vid Hööks gjorde ju saken bara helt fantastisk!
 
 
Min tjockis-snygging igår i sitt nya fina schabrak.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker iinte han är tjock utan riktigt passlig :)

Svar: Matti har fått en liten kula till mage. och tappat magmuskler. då man jämför bilder emd sommaren ser man tydlig skillnad :)
Annu Åkers

2014-01-04 @ 18:47:17
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Det var jättefint!! :D

2014-01-04 @ 20:34:45 / URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Anonym

hej, varför kan du ej rida utan sko en lektion?

Svar: för att Matti har känsliga fötter och det blir tyngre på de fötter han har skorna och lättare på en fot, + höjdskillnaden mellan de hovar var han har skor och ej. Att jag dessutom inte konstant klarar av att rida honom i form så vill jag inte hoppa upp på ryggen och ge extra mycket vikt på hans framdel eftersom skon var borta från en framhov.
Annu Åkers

2014-01-06 @ 23:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo