Hemma!!

2014-07-24 @ 22:10:00
Nu är jag hemma igen! Eller hemma var jag egentligen redan på måndag kväll, men jag har inte haft tid att uppdatera förrän nu!
 
Resan var riktigt bra och ni kan läsa mera om den här, men eftersom detta är en hästblogg så tänkte jag endast dela med mig av hästdelen här. Vi besökte nämligen en ridskola när vi var i London, och eftersom man såg från flyget när vi landade vid Stansted att folk hade ridplaner och stora hagar åt sina hästar hade jag dessa förväntningar, men när vi kom till stallet blev jag chockad hur stor skillnad det kan vara. Stallet såg ut att kunna falla ihop när som helst, i alla fall delar av det (tror även det var renovering på g?). Det fanns endast en liten hage som två hästar stod i, resterande stod i sina boxar som det inte ens anns strö i, endast en gummimatta.
 
Hästarna såg nog ut att ha bra hull och hovarna var ok, men det tog ändå så i hjärtat på mig att se hästarna sådär, samtidigt som de var super snälla och sociala och sökte kontakt, så anvårdade var det inte, men hästhållningen var ganska så annan än den man är van vid. Täckena var upphängda inne i boxen på ett band, och övriga täcken en hop på en väggkant.
 
Tänk så det kan skilja sig från land till land, eller ett stället till ett annat i samma land. Men det är så nyttigt att se andra ställen, för man ser hur bra man har och ser utvecklingsbehov gällande eget. Jag är så tacksam att jag har en pojkvän som gldeligen kom med mig på motionsrunda till stallet där och hälsade på hästarna och kikade på lektionerna de höll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Åh jag ska ju till London om två veckor typ!! Vars ligger den här ridskolan? :)

Jag har förresten en giveaway på min blogg där man kan vinna en ring i äkta kristallsten :) Du får gärna vara med om du vill! http://neapocalypse.blogg.se/2014/july/giveaway.html

2014-07-25 @ 12:11:22 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo