Gårdagens super-träning

2014-06-28 @ 08:31:00
Igår sken solen ikapp med mitt humör hela dagen! Bättre blev den mot slutet av dagen då jag fick rida ett toppen och tröttsam pass för fina Sophia! Hon har hållit två ganska spontana träningar för mig och Matti, och jag känner mig lite duktig när jag både hör och känner vi gjort framsteg från första till andra gången.
 
Igår var det fortfarande grunderna vi jobbade med. Gas, broms och korrekt styrning. Min sits såklart övades det också på, och att få en elektrisk skänkel istället för att vara där och peta han i sidorna hela tiden. Med andra ord det alla mina träningar går ut på, korrekt grundridning, haha!
 
 
 
 
 
 
Men det var så roligt igår, ganska humoristiskt bara när man ser tillbaka på träningen och jag fick böna och be om lite paus 2 gånger underlektionen för min kondition inte riktigt ville räcka till, haha! Hård träning för mig kan jag lova!! Men jag fick bra hjälp med när och hur jag ska påverka Matti, och Soffi fortsatte att tjata på mig med de saker jag har svårast med hela träningen, och till sist kändes Matti riktigt toppen i slutet.
 
Jag kan ju inte förvänta mig att Matti vips ska gå som en GP-häst då han går bra på en träning, men toppen bra gick han för att vara med mig på ryggen! Så jag är mer än nöjd med passet och super tacksam för hjälpen jag fick av Soffi med ridningen och för att hon fotade samtidigt så jag fick några nya bilder!! TUSEN TACK SÖTA RARA SOFFI<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Är han inte bara för fin på de här sista bilderna?? Min fina sagoprins!

Kommentarer
Postat av: AnnaK

När jag såg de sista bilderna tänkte jag kommentera att vilka superbilder, men det hade du ju konstaterat själv också! ;)

2014-06-28 @ 10:43:07
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

fina bilder :)

2014-06-28 @ 11:39:38 / URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Jag älskar femte och tionde bilden! helt makalöst fin form ♥

2014-06-28 @ 13:52:26 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vilken otroligt vacker häst!!!

2014-06-28 @ 14:49:00 / URL: http://hurtigh.blogg.se
Postat av: Annika

Så fin häst :)

2014-06-28 @ 15:44:14 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo