Svar på kommentar

2014-06-06 @ 07:09:00
KOMMENTAR: Jag såg på din instagram om att du går på någon diet?? Kan int du skriva lite om den här också? :)
 
 
 
SVAR:
Alltså ni ska inte misstolka min diet här nu, därför står det "diet". Jag har haft nu som då korta perioder när jag tänker mera på vad jag stoppar i mig genom att kolla på vad saker och ting innehåller.
 
Nu till exempel har jag i två veckor haft strikt koll på alla kalorier jag stoppar i mig genom att väga de portioner jag gör hemma och för matdagbok för att få ett hum om vad jag stoppar i mig och vilka grupper jag äter för mycket, av  ex. kolhydrater. Varför jag börjat väga maten är då jag lätt äter FÖR mycket och börjar må dåligt av det.
 
Till hjälp av mig har jag en app (LifeSum) i vilken man fyller i det man äter och den räknar ut åt en utgående från gammen och produkten hur många kalorier du fått i dig. Appen läser av streckkoder så det är super smidigt. I början tog det länge på mornarna men nu börjar jag få in rutin och vet hur jag ska väga och fylla i amtdagboken för att det ska gå fort och jag börjar se hur många gram olika saker är.
 
Men jag tycker för mycket om mat för att hårdbanta, en dag i veckan får jag äta vad som helst utan att väga det, som förra lördagen när det blev en spontan utekväll med Sophia och hennes fästman, så struntade jag i att fylla i matdagboken då vi grillade och mådde gott på kvällen! Men övriga dagar försöker jag fylla i strikt, och det har jag sett resulterat i en mindre uppblåst mage för min del, vilket känns skönt så här i bikinisäsongen!
 
 
En vanlig middag kan till exempel se ut så här, kycklingfilé tillsammans med en sallad som innehåller:avokado, äppel, salladsblad, gruka, tomat och fetaost .. Så som ni ser svälter jag mig inte utan bara försöker tänka på vad som lägger valkarna och fettet på min rumppa och lår som jag gnällt över så länge.
 
If you want a change, be the change you want to see!

Kommentarer
Postat av: Annika

Gott!

2014-06-06 @ 13:33:17 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Knaperbloggen

Bra jobbat! :)

2014-06-14 @ 01:51:29 / URL: http://knaper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo