Träning för Soffi

2014-06-13 @ 22:09:57
Vilken Grande finale av dagen! Först en intensiv (nästan 1,5 h) dressyrträning av Soffi var svetten rann och närmare 900 kalorier blev brända, hehe, och sedan fick jag möjligheten att rida hennes fina och kunniga häst Zebbe (men om det skriver jag i ett skillt inlägg).
 
Soffi hjälpte oss med det som är vårt huvudproblem, att få mig att sitta stilla och Matti snabb och lyhörd för skänklen. Till en början gick det helt ok, stundvis kändes Matti där men så försvann känslan lika fort som den kom. Men efter att vi började fokusera på en rundare form i överlinjen och jag red på aningen längre tygel ändrades känslan totalt och i galoppen speciellt fick jag riktigt bra känsla 2,3 steg irad.
 
Svetten rann och jag var totalt slut i kroppen efter träningen, men den var bra och Matti kämpade på bra så han fick extra mycke godsaker i kvällsgröten idag!
 
Han är så go den där hästen, även om vi inte alls kommit långt i vår utveckling så är han bara min goaste guldklimp!
 
 
 
Finaste killen min!
 
 

Kommentarer
Postat av: Knaperbloggen

Så underbar häst <3

2014-06-14 @ 01:47:35 / URL: http://knaper.blogg.se
Postat av: Julia

Sjukt fin häst verkligen.

Detta inlägg gör mig lite nostalgisk, minns känslan när man skrittar av och både man själv och hästen dryper av svett och man vet att man båda verkligen arbetat och kommit någon vart. Så himla härlig känsla.

2014-06-14 @ 09:44:10 / URL: http://juliaoflund.se
Postat av: Annika

Fin häst!

2014-06-14 @ 16:50:07 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo