Bara för att reda ut

2014-03-20 @ 13:57:00
Vilken stor grej det mitt i all blev, haha, så nu skriver jag kort och gott hur de tligger till så ni hänge med! :)
 
Jag och min pojkvän har länge nu sökt något trevligt hus att hyra. Men de vi hittat hittills har hyran varit bra mycket högre än vi skulle vilja betala, så vi har bott kvar i vår minimala tvåa. Men så dök ett hus upp vi skulle få hyra för överkomligt pris i Vörå, och eftersom jag har Matti och allt gällande huset låter så bra, så vill jag ju självklart redan kolla upp eventuella stallplatser åt Matti, för jag vill ha honom nära mig.
 
Så INGET är bestämt att vi ska flytta, utan jag vill kolla möjligheterna med stall så man vet alla kostnader som kommer vid en ev. flytt till Vörå. Vi har inte ens hunnit åka och titta på huset ännu, men allt låter så bra. Stallet som var på första alternativ var fullt och jag är lagd i kö,nmen har svårt att se den kön bli kortare på snar framtid, så det gäller bara att söka alternativa stall.
 
Eftersom jag inte äger någon transport, och har som princip att inte rida ut i terräng ensam så blir jag ju beroende av att ha ridplan och manege inom ridavstånd för att kunna träna som jag gjort hittills. Det gör ju så att stallplatser är begränsade, och jag känner inte alls till så många stall där runt omkring. Några har jag tagit kontakt till men ingen har haft plats hittills, suck. Men så är det, bara att söka vidare och fundera i värsta fall över kriterierna jag har och kanske måste kompromissa nu i början? Men det tar så emot att flytta Matti då vi båda trivts så fruktansvärt bra vid Vasa Hubertus, så det skulle ta så i hjärtat att byta stall, men då igen vill jag bort från staden och dens stress.. Ser ni problematiken?
 
 

Kommentarer
Postat av: L a m i a s . s e

Måste bara skriva till dig och berätta att jag inatt drömde att jag var i Vasa och åkte till Hubertus. När jag var där gick jag runt och funderade om "bloggtjejen med skimmeln" var där, det var alltså du :D hahah

Svar: haha på riktigt? va humor! Jaa-a du är välkommen att hälsa på oss vid Hubbe och träffa "bloggtjejen med skimmeln" ;)
Annu Åkers

2014-03-20 @ 15:39:44 / URL: http://lamias.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Jobbigt! :/

2014-03-20 @ 18:03:55 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo