Hur kommer det sig?

2014-03-08 @ 13:24:00
Hur kommer det sig att man blir bara mera och mera inbiten hästnörd ju äldre man blir? Jag har ju tyckt om hästar sedan jag var 5 år, men idag är det på en helt annan nivå! Om det då är just att jag först i vuxen ålder hittat en så fin häst som Matti som passar mig så bra som gör att jag blir mera inbiten, eller vad det är?
 
Hur som helst klagar jag inte, men jag tycker det är lite komiskt att jag idag mest hästnörd vad jag någonsin har varit, och jag skäms över huvudtaget inte över det. De av mina kompisar som inte är hästintresserade vet jag har svårt att förstå varför jag varje eviga dag ska dit och är där 2-3 timmar per dag och njuter av det 99% av gångerna, men tro mig, jag skulle bli galen om jag inte fick åka till stallet!
 
Det känns som en enorm lättnad att min fina pojkvän är så förstående över min stora passion, även om han inte är intresserad av varken hästar eller ridsport, men han vet hur mycket Matti betyder för mig.. Ibland om jag har en dålig dag har han till och med sagt "Åk ut till stallet nu så du blir på bättre humör!". Det är äkta kärlek!
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Du har en snäll och förstående pojkvän/sambo :)
Jag har också en sambo som förstod min passion över att vara hundägare och lät mej välja en valp åt mej, fast vi redan har två vuxna, stora hundar.

Svar: men hans tålamod när vi väl är i stallet är inte det bästa.. men så länge han låter mig vara där när jag är ensam så är det väl ok :D
Annu Åkers

2014-03-08 @ 15:43:28 / URL: http://linzun.blogspot.fi/
Postat av: Linda

Min sambo får nog ha tålamod med mej då jag far på tävlingar med hundarna så får han lov att vara med som "kennelpoika" och hålla koll på hundarna medan jag bekantar mej med banorna (agility hundar som vi har) :) sp han slipper inte undan men hundmänniska är han som tur, annars skulle vi knappast ha tre ;)

2014-03-08 @ 18:48:56 / URL: http://linzun.blogspot.fi/
Postat av: Susanna

Sådär säger min man också. I love him. <3

2014-03-08 @ 22:33:34 / URL: http://susannalundgren.blogg.se
Postat av: Emilia

Jag är likadan! Ju äldre jag blir, desto mer hästnördig blir jag ;)

2014-03-10 @ 23:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo