Terräng med Tina och Big L

2014-03-24 @ 09:44:00
Igår tänkte jag börja gråta när jag kom till stallet. Det är mycke stress just nu och droppen var när jag i vanlig ordning kände igenom Mattis rygg och hela hästen sjönk ihop p.g.a. att ryggen var sjuk. Vad sjutton ska jag göra tänkte jag, är det faktiskt sadeln som inte sitter, eller ömmar han efter kvällen innans dusch?? Så jag velade fram och tillbaka och tänkte att jag provar om det är sadeln, för i min logik borde ju Mattis rygg fortfarande vara sjuk efter terrängrundan om det är sadeln som inte sitter, eller vad har ni för erfarenheter?
 
Så vi skrittade ut i terräng med Tina och big L i 35 min och det var riktigt trevligt och behövt pepp-talk av Tina. Matti passade på att charma Lillon och de fick ta lite mys i kvällssolen ute i skogen och pussas lite, naaw! Så när vi kom tillbaka till stallet var vi alla 4 nöjda och jag kände igebom Mattis rygg igen, och han rörde inte en fena, hur jag än kände så ömmade inte ryggen och jag kände jag kunde riva av mig håret av frustration, VAD TUSAN ÄR FELET?? Jag smorde in bölderna med Aloe Vera och resterande av musklerna runt ryggen till baken med Arnika, så vi får se idag nu då hur han är i ryggen idag.. Jag blir tokig!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Mysgubben min <3

Kommentarer
Postat av: Susanna

Ztarlet ömmar också i ryggen. Jag tror det är därför hon visar hälta. :-(
Skönt att det försvann!

Svar: som tur haltar Matti inte, men ibland de senaste två veckorna ömmar han mitt i allt o sen inget i ryggen :/
Annu Åkers

2014-03-24 @ 10:03:19 / URL: http://susannalundgren.blogg.se
Postat av: AnnaK

Kan det vara så att du kommer åt triggerpunkter vissa gånger då du klämmer och andra gånger inte?

Vet inte om du kollar på Ryttareliten, men där tryckte Daniel Z i förra avsnittet sin häst på ryggen precis innan en tävling och den reagerade så starkt med obehag att en sådan häst inte hade gått igenom tävlingens vet.besiktning om det inte vore för att han tryckte på rätt punkter där hästen SKA reagera.

Svar: nej det tror jag inte, för jag drar med tumme och pekfingerlängs med ryggraden från manken bakåt mot svansen och det är vi korsryggen han ömmar och sjunker ihop innan ridning. Men han ska få akupunktur/massage av en kunnig man så får hoppas vi får utrett vad det kan bero på. Känns ju inte så roligt at slänga på sadel då han ömmar sådär, men han ömmade ju inget alls efter ridningen med sadel så man känenr sig aningen rådlös :/
Annu Åkers

2014-03-24 @ 10:51:23
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Vad konstigt! :/

2014-03-24 @ 12:22:46 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kanske han helt enkelt har träningsvärk?

Svar: men då han vissa dagar inte gjort något dagen innan då han ömmat så jag får itne alla gånger ihop logiken? :(
Annu Åkers

2014-03-24 @ 14:35:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo