Vilken dag!

2014-03-21 @ 22:44:00
Alla som jobbar i stall dagligen, speciellt stora stall, jag lyfter högt på hatten för er! Denna vecka har jag haft hand om mockningen i stallet och dagsmatningen av hästarna både tisdag och idag fredag, och jestas så trött jag var när jag kom hem!
 
Tisdagen gick helt bra eftersom jag kunde komma tidigt på morgonen före skolan och fixa allt, medan det idag blev lite stress då jag kom direkt efter skolan och fick stressa med allt jag gjorde för att hinna innan hästarna skulle in igen. Att konteinern som gödseln förs till var tom på tisdagen gjorde också att jag inte tänkte hur det påverkar foten och faktiskt belastar min fraktur det här arbete. För idag när konteinern var mera full och man fick skutta upp skottkärran med gödsel upp för gödselberget så blev jag ju tvungen att trycka ifrån ordentligt med hela benen med belastning på foten. Det här gjorde ju såklart att jag fick så sjuttons ont i foten efter några skottkärrar upp på den backen. Så nu är foten lindad 3 varv med idrottstejp för att jag ska kunna gå normalt på den. Stalljobb är inget för klenisar som mig, hehe!

Efter kvällens stalljobb så åkte jag hem emellan och äta innan jag åkte tillbaka för att motionera Matti. Efter allt regn och snö så var ridplanerna såklart en lervälling igen, men som tur samåkte jag med Johanna så vi red ut i terräng och njöt tillsammans i 40 min av den härliga vårsolen som börjat värma. Så nu när jag skriver det här är jag helt slut i kropp och knopp efter skola + stalljobb + motionering av Matti, så inatt sover jag garanterat tungt och bra!
 
 
 
De obligatoriska "jag sitter på häst"-bilderna från terrängrundan

Kommentarer
Postat av: Vivi

Guud vilken fin bild du har på headern, är det du själv? !! Har du kanske namnet på fotografen?
Jag vet också hur det är med mockningen när jag var lite mindre!

Svar: jo det är jag och min häst. Fotografen heter Heidi Järvi :)
Annu Åkers

2014-03-22 @ 06:28:35 / URL: http://viiviankoohnavard.blogg.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Alltså åh vad härligt att rida ut ♥__♥
Och stalljobb är lite jobbigt! Fast vi har bara 9 hästar i stallet jag rider ;)

2014-03-23 @ 12:36:37 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo