Både bra och dåligt

2014-05-31 @ 16:12:43
Senaste veckan har jag försökt leva lite hälsosammare och tänka på vad jag stoppat i mig och börjat använda pulsklocka för att få ett hum om vad man förbränner och använda matdagbok för att få tillbaka lite rutin med maten i hälsosammare riktning. Så igår kämpade vi i 1 timmer och 5 min och jag hade förbrännt 653 kalorier, så den som säger ridning inte är tungt få kyssa sig där bak, för på ett gympass bränner jag mellan 500-700 kalorier, så det så!!
 
Nåmen Matti nu då! Igår red jag i manegen då det regnade lite och när det slutat dugga fortsatte jag ute på ridbanan. Matti  kändes styv men blev myket bättre mot slutet samtidigt som han nog lyssnade helt ok framåt, men det har inte varit så effektiva ridpass här innan så jag har bara mig själv att skylla och vi fortsätter kämpa.
 
På tisdag ska vi rida för Nipsu Porthan-Broddell, så bara det i sig är spännande!! Får se om vi har något där att göra med alla duktiga ryttare, men kul att testa på någon ny tränare! :) Så blir att i morgon köra ett ordentligt ridpass igen, för idag ska vi ut i terräng med Sophia och Zebbe så här passligt då solen äntligen började skina! :)
 
 
Bästa utsikten som finns från gårdagens avskrittning runt kvarteret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo