En evighet

2014-05-21 @ 07:47:54
Nu känns det som en evighet sedan jag bloggade här och faktiskt hade hela 15 min på mig. Det har varit flera kaotiska veckor och det har helt enkelt itne funnits tid eller ork att sitta ner och blogga när man är helt slut när man mellan skola, jobb, motionering av häst ska planera en Horse Show och invigning för första gången och helt själv, så det är mycket att göra kan man kortfattat!!
 
Matti är igång och sig själv nu i alla fall! Vi har ridit lektion och ska göra det även idag! Igår gick han dubbelpass då jag inte kunde hålla mig borta på förmiddagen och jag höll lektion för Suvi på kvällen på Matti och båda passen gick super! Matti var så super på morgonen så jag var nöjd med 30 min pass eftersom han var så mjuk och fräsh och lyssnade bra, och tydligen fortsatte han med det när Suvi red, för i traven såg han super ut för Suvi också, bäst vad jag sett dem rida så det kändes ju super kul att att se det gick så bra!
 
Idag ska vi rida för Lena Lahti lektion igen, men eftersom det är så tidigt så fick jag ingen med och dokumenterade heller denna gång tyvärr. Men rapport kommer efteråt ändå iv anlig ordning. :)
 
Men här kommer några bilder från de senaste dagarna som jag inte hunnit uppdatera från.
Jag har försökt beta med Matti så mycket som möjligt några minuter per dag lite beroende på hur jag hunnit så han ska få vänja sig med grönt. Uppskattat som tusan av herremannen, hehe.
 
 
 
En dag gick vi på promenad och ner till vattnet, men den där vassen tyckte Matti var ganska läskig till först, men till sist så vande han sig även om han nog spände sig en aning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här fin var Matti igår när jag hämtade in honom från hagen, och så här fint gick Matti med Suvi i traven igår! Jag stod som en stolt tuppmamma och var så göad över hur mycket Suvi och Matti utvecklats det senaste året!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo