Så mycket kärlek

2014-11-26 @ 18:24:00
Mina stuider ä snart färdiga, jag väntar bara på betyget och sedan blir det att vinka av skolan och klappa sig själv på axeln! Så nu kommer det där problemet med hur stor fest är lämplig för en examensfest. Helst skulle man vilja ha en hej dundrande fest eftersom man kämpat bra mycket hårdare med denna examen än studenten, men ändå firar man inte så stort en examensfest, whats up with that??
 
Hur som helst när jag börjar tänka tillbaka på de här 3,5 åren känner jag så mycket värme när jag tänker på alla underbara människor man fått träffa. En del har man mindre kontakt med idag och andra har man funnit ett starkare band till, så som det är när man har med människor att göra.
 
Nu har det gått i februari 2 år sedan jag flyttade till Vasa Hubertus med Matti och jag har funnit så goa vänner där. Självklart kommer man varandra nära då man ses många dagar i veckan och utövar en sport som kräver så mycket tid tillsammans, så jag känner bara mig så lyckligt lottad som har dem vid min sida. Är jag rädd så peppar de mig, är jag ledsen tröstar de mig, är jag glad delar de min glädje och är jag arg så halverar de min ilska. Så att med en god vän lekt med tanken av att ha en examensfest ihop då vi blir färdiga samma datum gör ju allt allt känns helt fantastiskt!!
 
Det är så viktgit att människrona man spenderar majoriteten av ens dag med ger dig energi och får dig att må bra, och det är just precis vad mina goa vänner gör. Ingen nämnd ingen glömd, och tack för att ni är just de ni är! <3
 
 
 
 
<3

Kommentarer
Postat av: Ninnien Hansson

Fina bilder :)

2014-11-26 @ 18:34:03 / URL: http://ninniehansson.blogg.se
Postat av: L8

Va gullig du e 😊 blir ju alldeles rörd !!

Svar: men tycker så om er o uppskattar er såå!! <3
Annu Åkers

2014-11-26 @ 20:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo