VÄRLDENS BÄSTA HÄST!

2014-09-21 @ 20:30:59
Alltså jag är så otroligt glad. Andra passet på raken som Matti rörde sig betydligt bättre genom hela kroppen. Idag ville jag inte heller sluta rida. Sophia som har hjälpt oss 3 gånger från marken så kommenterade också han rörde sig betydligt bättre och jag är så glad!
 
Tänk om allt börjar funka lättare nu med framåtbjudningen? Jag har analyserat alla möjliga orsaker till denna plötsliga ändring. Är det att han fått en hagkompis, är det för vi haft en liten paus från ridningen, är det för att bara jag rider honom nu, eller kanske en kombination av alla. Oberoende orsak är jag ås grymt lycklig, MIN HÄST RÖR SIG MED EGEN MOTOR!
 
När jag såg filmer som Sophia tog av oss ser jag nog att jag måste låta mina ben falla ner mer (mitt största problem inom ridningen) och att Matti inte far så hårt som det kändes, men med tanke på hur han sölat och inte alls velat röra sig något extra framåt är detta ett bauta steg i rätt riktning! Hoppas innerligt det håller i sig!
 
Världens bästa häst!! Dessutom var han ursnygg i sina nya benskydd jag suktat efter allt för många månader, så idag unnande jag mig dem då jag tycker jag varit så duktig med skolan!!
 
Vidoen laddar som bäst så ni får se den ikväll eller i morgon morgon. So stay tuned! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

ÅH vad kul att det går så bra!! <3

2014-09-21 @ 21:14:21 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo