Djurvänner är lite knäppa

2015-05-11 @ 20:57:00
Alltså jag har många gånger skrattat åt mig själv när jag börjat prata med mina djur, för det kan ju låta lite roligt ibland! Jag pratar med dem som om de vore mina bebisar, alltså med babyröst och samma nivå på konversationerna som då man pratar med en 1 åring. Ex. "nämen va sköööönt att kisa", om Matti står och kissar.. eller "Nåmen, mamma kommer" om någo av djuren är glada av att se en och är otålig m.m.
 
Något annat jag har en tendens att göra är att säga djurens tankar "högt". Alltså om jag ser deras min och upplever den säger något så säge jag det högt. Som ex. igår när jag drog bort Matti från sitt kvällshö för att tvätta svansen hans, då drog han en enorm suck och tittade lite besvärat på mig, var av jag kommenterade "det här är grymt onödigt tycker Matti". Gör ni också så? Jag tycker det är så roligt att kommentera på det här sättet om djur och deras kroppsspråk. Speciellt om de gör saker man vet de bara inte kan hejda sig från att göra för de blir så meddragna i stunden, dra ett glädjeskutt, roffa åt sig mera godis, nypa en i baken i hopp om lite lek osv..
 
Jag pratar mycket med djuren och de tillbaka i min fantasi. En härlig värld, haha! <3
 
 
När vi är ut i terräng i detta sällskap speciellt har jag svårt att vara tyst gällande vad hästarna "tänker", för dessa två är så otroligt roliga djur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo