Olyckan framme, igen!

2012-12-08 @ 23:08:00
Fick ett meddelande idag av Åsa att Matti hade ett sår på fram benet, så et blev sårvård lördagen till ära. Det var tre lite värre sår denna gång på benet än senast. Mattis ben var svullet och han hade märkbart ont och så hade det bött en hel del trots att såren i sig kanske var 0,5 cm.
 
Jag försökte putsa och kyla benet så gott det gick men Matti lyfte på benet och markerade att det gjorde ont när jag försökte putsa och känna på området var han hade såren, men som tur var han var ändå så snäll och förstod att han skulle stå stilla när man sa åt honom så man skulle få hjälpa tll honom.
 
Sen efter kylningen och putsandet tog ut honom till ridplanen för att kika hur han skrittade och travade i longeringslinan. I skritten såg man inget extra haltande eller markerande, men i höger varv traven markerade han lite mera genom att halta lite eftersom det är höger framben han har såren på.
 
Vi får se i morgon hur de ser ut. Varmt var benet i alla fall och svullet, hoppas verkligen det går ner eftersom vi får sadeln i morgon så skulle gärna vilja pröva trava lite så man ser om sadeln glider fram eller ej, annars får vi helt enkelt skjuta upp prövningen av sadeln tills jag kan rida Matti.
 
På bilderna nedan hade jag putsat bort blodet allt vad det gick, men höger ben hade varit helt blodigt sade Åsa när hon upptäckte såret i hagen (Åsa var snäll och gjorde första hjälpen till såret medan jag var hemma)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo