Back on track!

2012-07-18 @ 08:55:11
Nåjaa! Igår red jag för Lena Lahti och det gick 100 ggr bättre än senaste ridlektion, så känns riktigt bra vi red på ängen. I början var nog Matti styv o ville int ge efter, men efter bra övningar av Lena så lossnade det mer och mer. Matti var riktigt rolig att rida, mer framåt än han brukar och glad att få jobba. Tror denna vecka  utan ridning har gjort gott åt oss.
 
Vi fokuserade mera på att behålla formen och att få mer aktivitet i bakbenen så han skulle trampa bättre under sig, som ni säkert förstått är Matti inte den lättaste att få att gå fint eftersom han vill slippa undan med så mycket som möjligt genast det blir tungt. Det jag var mest nöjd med under lektionen var mitt sits i övningstrav. Tidigare har jag juckat med höfterna som en tok, men nu har jag försökt jobba bort det så fick beröm av Lena att den blivit bättre, så det känns ju såklart bra!
 
Sen så fungerade Matti bra med nya bettet, kände ingen större skillnad så det är ju fint, för jag köpte ett tvådelat så jag har att variera mellan två standarn bett. MEN om någon av er råkar ha ett hackamor eller gummibett jag skulle få låna och se hur Matti fungerar med det skulle det var super tacksamt!
 
Skulle ha velat ha någon att fota men fick inte tag i någon som ville komma med, mamma dök nog upp där ett tag men visste inte om hon skulle komma eller inte så hade ingen kamera med. Så inga ridbilder kommer från ridpasset men några bilder jag tog med mobilen på vår outfit. Invigde hans nya bett och schabrak.
 
 
Ser inte Matti helt fantastiskt taggad ut? ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo