Bad luck!

2012-07-09 @ 21:21:52
Det är tydligen meningen vi ska ha otur emd de här jäkla skorna. Matti hade trampat av sig en framsko, igen. Men denna gång var det höger fram. Förstår inte hur de kan bli så grymt dålig kvalité på sommaren, hösten, vintern och våren håller de hur bra som helst, men på sommaren torkar hovarna bort!
 
Jag vet inte hur hans sko blivit så gul/rostig under dagen, för jag är 100% det är hans sko jag hittade i hagen, bitar av hans hov hade lossnat på båda sidorna. :*(
 
Vi som skulle på en liten resa norrut på spännande saker på onsdag, men antar vi måste flytta på datumet tills skorna är på. Sucka stöna mitt hjärta! Ska försöka ringa hovslagare i morgon på morgonen om de kan komma ut och slå på skon.
 
Nå bara för att Matti inte går att rida betyder inte att han får stå o lata i hagen, nej då. Vi tog en dusch idag, han och jag, hehe. Jag duschade och shampoonerade Matti och samtidigt fick jag mig själv en dusch när jag inte är så smidig med vattnet!  Matti bara njöt! Tänker det varje gång jag duschar honom på då han och jag var på träningsläger och han var så rädd för vatten strålen, nu har jag honom att stå lös medan jag spolar av honom utan problem. Fast ansiktet var ingen hitt att tvätta dock. ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo