Dressyrarbete på ängen

2012-07-05 @ 22:29:28
Vitsi jag kom hem lite före kl 11 ikväll och åkte iväg till stallet halv 8, tiden går så jäkla fort!! Nu ska jag försöka i alla fall hålla mig borta från ridplanen så gott det går, och rida på ängen bakom hagarna istället, fem hektar borde väl räcka till, hehe.
 
Matti var nog gladare idag, men ville ändå inte ge efter helt. Känner mig riktigt less då jag inte vet riktigt vad jag ska göra när han inte ger efter helt, vad jag gör för fel? Det är alltid så bra då Lena håller lektion för hon ser allt, och kommenterar allt! Vi lade som mål att ha lektion varje vecka nu i sommar så vi kan tävla regionalt i sommar och till hösten, eller det var Lenas planer för oss, hehe.
 
Hur gick ridningen annars då idag? Helt bra, hade en gas och broms som fungerade på Matti idag, men fick honom inte så mjuk i sidorna som jag skulle ha velat. Red dessutom utan stigbyglar idag för att träna min sits i traven, mitt problem är ju att mina tår börjar peka utåt, och min höft följer med som någon "juck-maskin" haha. Träning ger färdighet, men helst skulle man ju vela ha allt perfekt på en gång. ;)
 
 
 
Hade med min lilla poket kamera ida, men ska nog be någon komma med o fota med min systemkamera någon dag istället, för det blr så dålig kvalitet med pocketkameran när man är van med system.. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

:) :) :) jag vill gärna träffas snart :) :) :)

Svar: jag också, har massor att berätta!!! åker till sverige nästa helg men före det o efter är jag fri bara jag inte jobbat :) kramis
Annu Åkers

2012-07-06 @ 11:12:13 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo