Nå äntligen

2012-06-25 @ 10:31:13
Det har varit problem med att slippa in på bloggen nu i några dagar så därför har det varit tyst här från vår sida. Men Matti har fått ta en liten mini semester nu under midsommar eftersom det skulle ha blivit allt för stressit att hinna med allt.
 
Tänk det att det har gått lite över 1 år nu sedan jag red Matti första gången, och nu i helgen blir det ett år sedan vi var på träningsläger tillsammans, det är helt sjukt vad tiden går fort! Min dator klappade för några månade sedan så alla mina bilder från juni-januari med Matti är borta, men hittade som tur på en minnespinne igår bilder som Sara tog på oss andra gången jag red Matti.
 
Det var så roligt att se att Matti och jag utvecklats. Matti har MYCKET mera muskler på baken, bogen och halsen. Han är inte lika framtung som han var i början (han är nog fortfarande tung framtill men det går åt rätt håll). Min ridningen har blivit finare, och vi är mera ett än två. Matti har ju i och för sig blivit lite i rundare laget, men hoppas på att kunna träna bort det nu i sommar då han går i bantningshagen och inte på lösdrift som han gjorde hela vintern då han fick sin kalaskula till mage. ;)
 
Dessa bilder här nedan är alltså från andra gången då jag red Matti när han ännu stod i Vörå. Det har skett en hel del förändringar. :)
 
 

 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det har verkligen skett en skillna på dig och hästen! Bra jobbat tjejen!

Svar: Tack snälla! Jo man känner framför allt skillnaden. Det går sakta framåt eftersom jag inte är allt för kunnig, men det går i alla fall framåt! :)
Annu Åkers

2012-06-25 @ 20:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo