Utvärdering av Posture

2012-10-13 @ 11:56:00
 
 
Jag har nu då alltså använt mig av Postures "säle" som är hjälpen mot en bättre hållning i ca 1,5 vecka. Har haft de nästan varje gång jag varit i stallet både då jag ridit och hållit på med Matti från marken.
 
När jag satt på mig Posture så känns det med det samma att min hållning inte är den bästa eftersom den trycker på mot axlarna, men på ett schyst sätt, så det i sin tur gör ju att jag självmant drar axlarna bakåt så man slipper trycket.
 
Man behåller gärna axlarna bakåt eftersom den annars börjar trycka, men den ger ju ingen gratis hållning, den fungerar mera som en påminnelse, typ "Hey!! Inte slarva med hållningen nu fröken!!". Den var inte alls skön att köra bil med eftersom axlarna kommer mera framåt när man håller i ratten, och inte heller att göra stallarbete med den på var särsklit skönt eftersom man ibland behöver ha axlarna mera framåt när man gör vissa rörelser, ex. mockar, sopar, lägger på benlindor, sadeln osv.
 
I själva ridningen så fungerar den på samma sätt som när man använder den i vardagen, den ger ingen bra hållning gratis utan påminner en med trycket mot axlarna. Så för mig som får putrygg och svårt att hålla mig rak och stadig kanske den som stöder ända från mage och rygg sist och slutligen ändå skulle ha varit bättre åt mig? För i denna så trotsade jag trycket eftersom det inte gör ont när den trycker utan bara känns av att det finns något där och trycker så putryggen fanns kvar, men kanske i mindre format?
 
När jag använde den första gången tryckte den nog på ganska mycket så jag fick rodnade var den legat vid armhålorna, men vart efter jag använt den och hållningen blivit bättre så har den tryckt mindre och lämnat mindre rodnader efter sig. :)
 
Här ser ni när jag lade på den första gången, och jag lovar jag försökte INTE få en stor skillnad utan det är endast trycket jag undviker på bildern till höger och där med får bättre hållning. Jag har inte fått något att fota när jag rider så kan inte ännu visa hur det ser ut när jag rider i den. Men resultat har den nog gett!!
 
 

Så nog rekommenderar jag den om man har lite sämre hållning, men har man kass hållning hjälper den inte så mycket. Priset tycker jag kanske var lite för mycket också, hade förväntat mig lite mera faktiskt, men ångrar inte jag köpte den, absolut inte.
 

Kommentarer
Postat av: -

En bra utvärdering, tack för den! :)

2012-10-13 @ 20:42:59
Postat av: Sara

Låter nog intressant. Håller bara med om att jag tycker den är för dyr... Tar emot att beställa... Så jag vet int...

Svar: nå alltså den ger ju resultat, men inte gratis så e man villig att försöka e den ju bra, annars ska man låta bli att köpa :P
Annu Åkers

2012-10-14 @ 12:15:50 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo