Olyckan var framme idag

2012-09-29 @ 16:01:49
 
 
 
 
Idag städade jag stallet och även bland mina grejer och rensade kallt bort det jag inte använder, två påsar med saker jag inte använder slängdes.
 
Jag har också köpt en nya ryktlåda, eftersom den jag har nu är så gammal och ful, (jag har ju ändå haft den i ca 10 år), så nu har Matti en egen fin ljusblå ryktlåda var allt rymdes så fint in i. Den gamla blev putsad och fick agera förvaringslåda till Mattis benskydd. Glömde att ta kort på hur prydligt allt blev, kan försöka göra det i morgon.
 
Efter städandet red jag ut i terräng i sällskapa av Åsa och Arn, det var riktigt trevligt som vanligt tills olyckan var framme. Arn fick fnatt och gjorde en jäkla snabb piruett/hopp och allt vad han nu gjorde, för när jag fått stannat Matti (som hoppat till av Arns damp fel) så ligger Åsa i diket. Man får inte skratta här, men kan inget annat göra än skratta åt Matti, för han är så tönttig, han blev orolig och "rädd" för Åsa som låg i diket och vågade inte komma fram så jag fick hoppa av och springa fram till Åsa. FY!! Som tur kunde Åsa resa sig igen och vi skrittade tillbaka hem, men det var inte en så trevlig stor sten bredvid var Åsa landat, hon hade änglavakt!
 
Fy då. Hur snälla hästar man än har kan man aldrig utesluta att man faller av, de är ändå bara djur och agerar där efter, men det är vi som gett oss in i leken och får då leken tåla, men verkligen tur att Åsa kunde resa sig upp, det var ett ordentligt fall!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo