Andra stressar, vi far och rider

2013-12-23 @ 20:29:58
Andra stressat inför julaftonen, medan vi hästmänniskor (i alla fall jag, Johanna och Tilda) åker iväg till manegen och spenderar 4 timmar av dagen i häst-sällskap. :)
 
Idag gick ridningen mycket bättre i traven än igår, så det kändes som att Matti verkligen tänkt igenom vad vi gjorde idag, så jag vågade mig på att galoppera idag, men DÄR igen var det mycket jobb. Vi hade ett nytt problem med galoppen idag, Matti ville bara samla sig och galoppera i en sluta, så jag fick strunta i formen och rida fram honom för att få rakställt honom så vi kunde börja jobba, sen blev det samla på kortsidan spurta fram på långsidan, och till sist började Matti förstå det hela och det började gå bättre. 
 
Så med andra ord känns det betydligt bättre idag även om jag inte fick till så mjuk känsla som jag känt tidigare under hösten, men vad kan man begära då Matti varit mer eller mindre sparsamt använd då vi är utan manege. Men jag försökte få Matti lättare framtill och aktiv baktill, men det gick se så där, på vissa bilder ser det riktigt ut som jag drar för brinnkära livet i munnen så de bilderna vill jag inte ens ladda upp hit, även om en bild bara är en kort kort sekund från ens ridning så det kan vara ganska missvisande, men ÄNDÅ!
 
Tilda hade ingen häst att rida så hon tog några foton på oss då vi red. Här kommer de! Bilderna från galoppen är inte särskilt fina eftersom jag fick fokusera på att bara rida fram honom och hålla rak häst då han så gärna ville visa att han kunde galoppera uppåt i en sluta, haha. Men traven tyckte jag var betydligt bättre idag än igår! Tack och lov!
 
 
Både häst och ryttare var helt slut efter passet. Matti fick ha 2 fleecetäcken på hemvägen då han blivit så svettig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo