två ridturer på en dag

2013-12-15 @ 18:37:00
 
Igår när jag hade min breakdown fick jag förslag av några att dra ner på min stalltid och ta hjälpmed av någon med Matti. Men jag har hjälp med Matti då jag aboslut inte hinner till stallet eller är bortrest, då hjälper alltid Suvi och Johanna till vilket är otroligt tacksamt, men jag behöver all den tid jag kan få i stallet. För att orka med allt måste jag få komma till stallet och glömma vardagen en stund och bara få vara med det djur jag älskar mest i världen, min bästa vän Matti.
 
Igår när det var en jobbig dag var jag t.ex. två gånger med Matti i terräng på eftermiddagen. Båda gångerna barbacka och ena i enbart grimma. Jag tor faktiskt jag ska börja rida Matti mera med enbart grimma när vi inte ska rida seriöst, för det gick precis lika bra det igår att rida i terräng barbacka i enbart grimma, jag menar varför skulle det inte gå lika bra? Jag tror det här emd att ha kontroll över hästen då det är bett i munnen ligger till stor del enbart i våra huvuden..
 
Första rundan barbacka och med hackamore
Andra rundan barbacka och i reflexgrimman
 
Matti var självklart så nöjd när han slapp ha något i munnen och lunkade så snällt och lugnt förbi bilar, hundar, barn som sprang, en tjej i rullstol osv. utan några som helst problem. Speciellt när det skymde den gången jag var i terräng med grimman så var det tacksamt att den hade reflex på sig så vi säkert lades märke till i trafiken.
 
Han är så klok min den där hästen, han vet exakt när jag är ledsen, de är så klocka dessa djur hästarna..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo