Känner ni igen hästen?

2013-12-18 @ 18:34:00
Så såg Matti ut när jag började med honom 2011, 6 år. Kolla skillnaden på hela han från då till nu
 
 
Så här ser snyggingen ut idag 2013, 8 år. Mera muskler och ljusare päls kan göra mycket!
 
 
Det är först när man ser sådana här bilder man konstaterar hur mycket en häst ändrar på bara något år. Det är väl främst färg och muskler som synligt ändrats på Matti, MEN hans mentala bit har ändra också och han har blivit en sådan mogen och stabil kille, ingen impulsiv unghäst längre! :)
 
Jag har alltid tvilat på mina kunskaper inom allt, eftersom jag anser man aldrig är fullärd och ju mer man lär sig, destu mera inser man hur lite man faktiskt kan!!  Men när jag ser dessa bilder och tänker det här är min första egna häst och det har blivit en sådan stor resa både mentalt och fysiskt (tänker på musklerna inte färgen, hehe) för Matti till det bättre kan jag ju inte vara en allt för dålig hästägare..
 
Ibland måste man få säga att man gör något bra, och jag tycker jag tar hand om Matti på ett bra sätt. Självklart ger säkert folk komplimanger för att vara snälla ibland också, men då tänker jag också lite att de skulle inte ha behövt säga något alls om de inte menar det, och jag tycker många gett så fina kommentarer på sistone gällande Matti, och framför allt i stallet har jag fått kommentarer om att Matti musklat på sig och speciellt sin nacke, det såg jag inte ens själv före jag fick de kommentarerna, så det känns gött! ;)
 
Tänk att Matti bara är 8 år och jag kommer kunna jämföra sådana här bilder i många år framöver. Det känns så härligt att kunna blicka framåt och få ha denna häst i så många år framöver!! Tänk att kanske mina egna barn någon gång kommer få ta del av Matti också. Vilken härlig tanke!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Minns inte Matti så mörk. Han har verkligen utvecklats o blivit en fin gubbe- ålder + träning har gjort hans muskler tror jag! gulla Matti

Svar: jag minns nästan inte det jag heller, därför är det så kul att jämföra. kanske han är vit innan han är 10 år? :)
Annu Åkers

2013-12-18 @ 18:58:16
Postat av: lovisa

så himla fin!

Svar: tack ska du ha!! :)
Annu Åkers

2013-12-18 @ 20:51:34 / URL: http://polichinelle.se
Postat av: Linda

Matti är så himla fin, skulle behöva ta mej ut till Hubbe och se killen in real life ;) brukar vara till Hundklubben där invid hagarna ibland, men har ännu inte råkat se er. Men om du någon gång ser en svart/vit och en nästan hel svart hund där någon gång så kan det riktigt bra vara jag/vi som är där och busar :) och de här två skäller tyvärr åt hästarna :(

Svar: nämen är det så. nämen absolut. säg hej om du ser oss någon gång, det är alltid så olika folk där vid hundgården så man orkar inte se så noga vem som är där mera ;) DE flesta hästarna där e van med skällande hundar så det är nog ingen fara :)
Annu Åkers

2013-12-18 @ 22:40:47 / URL: http://linzun.blogspot.fi/
Postat av: Anonym

Ja tänk att han snart är nio år nu, tiden går fort :) men ändrats har han nog

2013-12-19 @ 09:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo