Vad blev domen?

2013-12-19 @ 07:02:00
Nu har man hunnit landa och ta hand om katten ordentligt. Vi var till veterinären igår nu då och han undersöktes i någon timme av veterinären.
 
Vad de kom fram till nu då var att Crea var lite förhöjt och det borde det inte vara hos en så här ung katt. Det kan bero på att han har druckit för lite eller p.g.a. inflammationen han hade i urinblåsan eller stress.
 
Inga stenar eller kristaller hittades i urinen och allt tyder på att det är FIC.. Alltså det jag hoppades att det INTE skulle vara så var det.. Jag har en ångestfylld och stressad katt.. Kan man känna sig som någon sämre matte?? 
 
Så nu får han en annan sorts smärtmedicin och ångestdämpande medicin, och om inte det hjälper och han fortsätter kissa blod så blir det att ta ett urinprov för odling genast antibiotikan är ur kroppen, eventuellt foderbyte och i värsta fall om inget framkommer av det så antidepressiv medicinering åt Ludde.
 
Vi kommer att slänga ut julgranen för att se om det är den han stressat upp sig på, men då igen tror jag inte det eftersom han leker med julbollarna mera än vår andra katt Leo. För vi har redan Feeliwayn och ångestdämpande medicin som han får varje dag, så hjälper inte detta känner jag mig som världens sämsta djurägare!
 
Det tog ganska länge innan Ludde piggnade till så det blev inget julmys i stallet för min del igår. Fick dåligt samvete av det då jag skulle vara med och arrangera men det nu blev pankaka av det, men som tur fanns det andra härliga i stallet som fixade det ändå! :( Men jag skulle inte ha haft samvete att åka bort från Ludde igår, så Matti fick en ledig dag igår då istället eftersom jag inte för en sekund trott att undersökningarna skulle ta så pass länge. Men idag blir det manegen med Sophia. Så ska bli kul att åka med henne och hästen Zebbe. Då får Matti träffa en ny häst igen, så vi får ju hoppas att Zebbe viskar en massa bra tips och kommentarer till Matti så han blir lika duktig som Zebbe en vacker dag, hehe! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo