Bildbomb av det fantastiska!

2013-06-08 @ 19:54:00
Vilken fantastik dag! Det var verkligen en helt toppen idé att lasta hästarna och åka iväg, för det är helt otroligt vad både ryttare och hästar njutit! Enda negativa med dagen var lastningen som gav lite problem för mig och Matti då han inte blivit lastad tidigare då en annan häst färdigt stått i transporten, så det tog 5-10 min innan han var inne. Men på hemvägen gick det mycket snabbare, så bara träning så blir det nog bra det med! :)
 
När vi var framme i Kvevlax lastade vi av hästarna och hästarna skötte sig med bravur, även om de var på helt nytt ställe. Så både jag och Ansu var som några stolta kyckling-mammor när båda våra hästar uppförde sig så exemplariskt.  Sen efter att transportskydden tagits bort var det bara på med utrustningen och upp i sadeln.
 
Vi red längs en grusväg och sedan upp på vallarna längs med ån. Det var så otroligt fint!!! Sen när det inte var gräs upp till magen på hästarna på vallen så började vi trava och galoppera. Allt var som taget ur en sagobok, två goda vänner galopperade längs med vattnet, solen sken, fåglarna kvittrade, hästarna frustade förnöjsamt, ryttarna skrattade och njöt av att känna hur hästarna arbetade under sig och sträckte fram i galopp och vinden susade i öronen. Det var helt magiskt och underbart att galoppera där!!
 
Sen avslutade vi med att hälsa på våran finaste vän Lena som också bor i området var vi red, så där stod vi en bra stund innan vi skrittade vidare tillbaka mot transporten. Påvägen tillbaka passad vi också på att fota varandra på en liten äng, vädret och blommorna gjorde verkligen sitt (se bilderna här nedan).
 
Som ni noterar av texten var det en helt toppen dag. Matti och jag njöt precis lika mycket, så jag hoppas vi snart gör om denna roadtrip! Här kommer en bildbomb från den fantastiska ridturen!
 
 



 

Ser vi inte ut att ha haft det ganska så bra? :)

Kommentarer
Postat av: Julia

Det ser verkligen härligt ut!

2013-06-09 @ 00:51:32 / URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: Daniela

Åh ser ju superhärligt ut!! :D

2013-06-09 @ 15:16:06 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo