Sista träningen innan tävling

2013-03-07 @ 18:03:00
Nåja då har man ridit sista träningen innan söndagens tävling! Jag vet att det är en träningstävling, men saken jag är nervös ändå, och det känns precis som en riktig tävling!!
 
Dagens dressyrlektion gick se så där, jag fick inte riktigt samma fantastiska känsla som senast, så det känns ju lagom kul nu när vi ska visa upp oss för mega publik (yepp, det blev tydligen ännu fler än jag skrev som ska delta). Det lilla jag kikade i spegeln på mig och Matti när vi red förbi så såg nog mycket bättre ut än tidigare, och stundvis BAR Matti faktiskt sig själv när jag gam lös tygel för några sekunder. Visst orkar Matti inte bära sig helt ärligt många steg, men 4 steg på raken är stort framsteg för oss!! YES!!
 
I morgon ska jag rida igenom programmet och se hur det fungerar, det är ju lite mindre utrymme att rida på 20 x 40 eller vad nu måtten är (?), än i stora manegen man nu sprungit runt i.
 
Jo jag måste bara skriva innan jag avslutar, Matti gulle vännen klarade inte av att hålla sig, så när jag skrittade av honom längs med parkeringen mot skogen så stannade han och kissade fleeeeera liter. Så det kan ju hända om han var kissnödig hela ridpasset, att det var orsaken varför jag inte kände han var framför skänkeln. Men nöjd är jag ändå i stora hela med lektionen, det är bara trist att dessa 60 min känns bara kortare och kortare efter varje lektion för Lena Lahti!
 
 
Haha, minns ni då jag övade på knoppar på Matti förra året INNAN jag tunnade ur manen, det såg ju för jävligt ut!! Som tur så erbjöd sig Sophia lära mig lite om knoppning, hon om någon borde ju kunna det där, så kanske vi har en sak på söndag vi inte behöver skämmas över, hehe!! Man ser ju riktigt hur stacks Matti skäms på bilden!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo