Mattis första hopptävling

2013-05-26 @ 19:12:43
Idag har det verkligen varit en lång dag! Matti har avklarat sin första hopptävling och jag har stått och fotat tävlingen hela dagen så jag lyckades bränna axlarna en aning.
 
Hur gick  själva tävlingen då? Jaa-a vad ska man säga, Matti hade inte riktigt någon bra dag. Juulia upplevde honom trög och att han inte svarade varken fram eller tillbaka när hon red. Tyvärr blev han lite seg och tittig så de drog på sig en vägran på första hindret, en rivning på 7e hindret och ett stopp på muren så de blev alltså uteslutna i grundomgången på grund av de två stoppen.
 
Hur gick det så här? Jaa-a trist att Matti hade en dålig dag när det var tävling, men även hästar har bra och dåliga dagar och jag i alla fall upplevde att hindrena var maxade, och när jag såg höjden på muren så gissade jag att det skulle komma ett stopp där eftersom Matti inte hoppat så höga murar och inte riktigt har självförtroende och säkerheten för så stor murar.
 
Juulia gjorde sitt aboslut bästa och var super duktig! Jag tror att det inte var det lättaste för Matti att starta sin första tävling genast på 90 cm, men eftesom det var Power Cup var han tvungen, eller vad vi nu ska säga. Men nu ska vi hoppa mera och träna mera så Matti får mera säkerhet. I sommar ska han få tävla mera på 70-80c, så att han som sagt får säkerhet och rutin innan vi åker upp i klasserna! :)
 
Jag är super stolt över både Matti och Juulia. Video från deras ritt kommer i morgon. :) Här får ni första bilder. Matti tycker jag i alla fall var sötast av alla hästar, så i den klassen vann han med hästlängder! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Daniela

Fina Matti! Bara ja får in bilderna på datorn så ska ja skick dom åt dig :))

Svar: va kul! :)
Annu Åkers

2013-05-26 @ 21:45:14 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo