Bryter tystnaden

2013-11-04 @ 10:31:00
 
Det har varit som jag tidigare skrivit fullspäckade dagar från morgon till kväll och lite tid för extra (bloggande). Matti har fått vara ta det lite lugnare därför. På torsdagen hade jag lovat Suva att få rida Matti så hon red lite lätt på ridpanen en stund och på fredag fanns inte tid för ridning så Matti fick vara ledig. På lördag red jag dressyr på den slaskiga ridplanen och Matti jobbade helt okej. Framåtbjudningen var ok men han var styv och hängig på hand, men vad kan jag förvänta mig då jag itne ridit igenom honom på flera dagar. Som avslutning av passet fick Suvis barn ha lite ponnyridning och Matti skötte sig med bravur!
 
 
 

Igår fick Matti och hans hagkompis Robin busa till det på ridplanen.Det var så roligt att se då Matti och Robin lekte loss på ridplanen genom att bocka, spruta, stegra sig och busa med varandra.. Det är så härligt att se hur de leker med varandra och när de sparkar bakut mot varandra ser man att det inte är av jäkelskap att de vill träffa den andra eftersom sparkarna aldrig sparkas så långt ut om kompisen är nära.
 
Eftersom Matti är klippt har han haft täcke på sig nu ett tag, och det börjar ju klia lite då när de inte slipper åt att klia sig ordentligt, så igår när han fick busa av sig på ridplanen lät jag honom få rulla sig bäst han ville, och det gjorde han 5-6 ggr och njöt av sin lerinpacking. Som tur torkade han upp när jag och Linn skrittade av våra hästar i skogen så det var bara att borsta bort sanden när vi kom in i stallet igen.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Gud vilken fin häst!!
Kolla gärna in min blogg där jag faktiskt också bloggar om hästar, min lille hyrponny Ebbe.
// Ellen

2013-11-07 @ 16:55:29 / URL: http://www.ponnytjejen.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo