Detta eviga mörker

2013-10-27 @ 08:56:00
När det inte är mycket spring i stallet har jag alltid Matti lös att följa efter mig för att träna NH på andra ställen än bara på ridplanen. Matti var faktiskt super duktig igår! Från att stå och äta hö i boxen följde han snällt efter mig när jag kallade på honom ända fram till spolspiltan, och jag kunde enkelt få honom på håll in i spiltan och reglera bog och bakdel skilt för att få honom att stå rak.. Det har inte gått så bra tidigare men igår pratade vi samma språk!!
 
 
Det är inte särskilt uppmuntrande att tänka att det ännu bara kommer att bli mörkare vid stallet om kvällarna, inte alls kul!! Men det gäller bara att bita ihop om tänka på att i Januari får vi rida i en ny fin manege och väder och vind inte längre påverkar vår ridning.
 
Igår regnade det när jag kom till stallet men som tur avtog det till lite duggregn när det blev dags för motionering av Matti. Jag hade ingen som helst lust att rida så tänkte gå ut och promenera med Matti, men väl ute på gården började Linn som satt uppe på sin Häst Robin övertala mig om att gå in igen i stallet och slänga på tränset och komma och rida barbacka längs vägen.
 
Sagt och gjort, av med regntäcket, på med reflextäcket, på med ridhjälmen och iväg barbacka i duggregnet, men först skulle vi rida lite på ridplanen, men denna lilla stund med något enstaka varv i trav blev 30 min i alla gångarter, hehe, och som avskritting skrittade vi runt kvarteret. Matti skötte sig fint trots att han är lite mörkrädd och det var spännande skuggor över allt och skvättande bilar som skörde längs vägen vi en kort bit skrittade längs med. Fina fina Matti som till och med hann bli svettig under ridpasset. Blir nog dags att klippa honom igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo