Jäkla förkylning

2013-09-30 @ 12:33:47
Jag var ju på Spa till Nådendal i helgen med min pojkvän för att slappna av, men tydligen slappnade jag av lite för mycket då jag igår började fysa något helt otroligt och bli snorgi, så jag fick klä på mig stickasockor, tjock tröja och byxor för att sedan krypa ner under täcket och bli värmd av pojkvännen medan vi kikade film. Hela natten har jag frysit och på morgonen lika så, men utöver det hade jag också fått stegring, så jag bestämde ganska fort att lämna hemma och försöka få mig frisk eftersom jag två dagar framöver har obligatoriska föreläsningar i skolan..
 
Men utöver skolan är det ju inte som hästägare bara så där att vara sjuk, vem ska motionera Matti och ta hand om honom idag ? Som tur har jag ju fantastiska Johanna som rider Matti precis sådär som jag vill han ska bli rider, snällt och fint, så jag skickade och frågade henne i morse om hon kunde rida min gudlklimp. Så idag blir Matti riden av Johanna, så det ska bli roligt att höra hur hon tycker han är nu, det är ju ändå ett bra tag sedan hon senast red Matti. Beroende på hur jag mår ikväll kan det hända jag åker ut sen liten stund till stallet och kikar på  då de rider, men som sagt, vi ser hur jag mår till kvällen!
 
Här är senast då Johanna red Matti. Det måste ha varit i början av juni?

Kommentarer
Postat av: Susanna

Jag är också sjuk, och har varit i två veckor snart. Det går ALDRIG över. Jag tror det beror på att jag ju måste åka och rida Ztarlet, så min kropp får liksom ingen chans att återhämta sig. Men vad skall man göra liksom?

Krya på dig!

Svar: Jo, men så är det! Tur fick jag hjälp idag, men i morgon blir det nog bara att bita i det sura äpplet och rida själv och hoppas man inte blir allt för sjuk ;) Hästarna ska tas hand om, hur sjuk man själv än är! :) Tack det samma du!!
Annu Åkers

2013-09-30 @ 16:35:51 / URL: http://susannalundgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo