Ridpass i plusgrader

2014-02-04 @ 20:20:21
Ikväll fick vi rida i plusgrader, och jag hade verkligen för mycket kläder på mig, jestas som jag svettades! Matti har fått ha två dagar ledigt från ridning så jag red lite lugnare och mera lösgörande idag för att gymnastisera upp honom och hoppeligen kunna rida mera ordentligt i morgon. Men jag tror Matti motionerat sig själv i hagen, för det har tydligen gått så bra med Matti och Calle i hagen, de har tydligen lekt ordentligt och haft lite race i hagen, så det värmer mitt hjärta att han är glad och lycklig med sin nya hagkompis också!
 
Ridplanens underlag var inte den bästa, men Matti jobbade på så bra han kunde och jag kunde galoppera bra där det var upptrampat och Matti tog emellanåt riktigt fina galoppsteg så jag tog ett ganska kort ridpass då jag ändå inte ville nöta och på när jag kände Matti inte vågade lite helt på det underlaget då han spände sig och inte vågade sträcka på stegen, så genast det kom något litet bra belv det att avsluta övningen.
 
Så det belv ett ca 30 min ridpass och Matti var så duktig. Luddet bakom öronen tror jag verkligen gör sitt, för han var riktigt trevlig när han var uppvärmd och började bära sig mycket bättre i slutet av ridpasset. Han har verkligen gått framåt det senaste året, jaa-a jestas, jag också för den delen och det är jag så glad för. Tänk vad bra tränare och bra träningsmöjligheter kan göra!  Tyvärr kommer det bli en liten paus med ridlektioner nu eftersom jag inte har råd med dem, men hoppeligen blir det inte många veckors paus.
 
 
Duktiga gubben min. Han jobbade så fint idag fast vi inte hade några måsten med ridningen idag.

Kommentarer
Postat av: Joe

Vilken fin blogg. Älskar verkligen hästar och önskar snart köpa en egen igen. Här ska jag kika in igen. :)

Svar: så kul! välkommen! :)
Annu Åkers

2014-02-04 @ 22:39:35 / URL: http://yoginijoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo