4 km övningstrav

2014-01-28 @ 20:40:00
 
 
 
Ikväll blev det lite konditionspass för Matti. Pappa hängde med till stallet med hundarna och kom med på en löprunda i terräng. Pappa joggade med hundarna och jag red Matti i trav. Vi skrittade givetvis i början och slutet, men ändå ca 4 km blev det korttrav eftersom det blev en lätt joggingtur för pappa.
 
Jag passade på att i terrängen göra öppnor, skänkelvikningar och slutor i traven, men kanske framför allt att bara sitta och försöka hitta min sits och vara så stilla som möjligt dessa 4 km i övningstrav! Det är ju så tacksamt nu när det kommit snö eftersom snön ligger som ett täcke på de korta snuttarna asfalt som man rider på under den här rutten vi for idag, så det gick bra att trava hela vägen i lugnt tempo. :)
 
Väl hemma vid stallet gick jag ännu från marken en liten bit med Matti för att han säkert skulle få varva ner och efter det kom den efterlängtade kvällsgröten som han verkligen var välförtjänt av idag. Det har börjat gå så tusans mycket bättre nu då vi rider i mörker också. Förr hade Matti handbromsen på hela tiden och vågade inte riktigt lita på mig att allt är ok även i mörker, men nu skyggade han inte för något, han hann knappt notera att vi mötte 3 hästar under travrundan, hehe.. Det var så roligt att fara på en sådan här runda med pappa min. Jag uppskattar och tycker så mycket om mina föreldrar som försöker ta del av min hobby på detta sätt!
 
 
Gotta nam, nam är kvällsgröten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo