Helt sjukt galet kul!!

2014-10-24 @ 14:01:00
Nu tuffar jag ner mot Helsingfors med tåget för att stötta, hjälpa, hejja och peppa min goa vän Sophia som kvalat sig med sin häst Zerleone till finalen i Small toruen som äger rum under Helsinki International Horse show!! Sophia, hästarna och andra hjälpredan Cia åkte ner redan i onsdags, men på grund av min praktik så åker jag ner idag!
 
Det kommer bli så otroligt roligt!! Jag tror jag kommer vara mer nervös än Sophia, hehe! Jag menar ajg höll på att börja gråta när hennes häst fick så mycke beröm under en clinik av landlagstränaren för någon månad sedan, hur bölig kommer jag inte att vara nu när Sophia och hennes häst Zerleone (Zebbe) rider in på arenen till deras fantastiska kür musik?? Får gåshud av bara tanken att få möjligheten att vara med där och se allt, uppleva allt.
 
Jag komemr knappast uppdater något extra under helgen, men näst vecka, jädrans vilken bildbomb ni kommer att få från helgens händelser! Lova mig att ni hålla era tummar och tår för Sophia och Zerleone, deras tävlingsklass börjar kl 11 på lördag. ÄÄÄH, det här är ju helt sjukt!! Tur att det inte är jag som ska tävla där, när jag är så här excited och nervös över att bara vara hästskötare till världens bästa team!! <3
 
 
Bjuder på en gammal bild på super Z och världens bästa Matti som är så goa kompisar och brukar få stå och mysa ibland i stallgången när det är lite människor som kan tänkas störas av detta. :) Matti kommer att skötas av min goa vän Johanna under helgen, så jag känner han är i trygga händer och jag kan med gott samvete njuta för fulla muggar i helgen!

Kommentarer
Postat av: linda

Heeyy vart har du lämna.. blogga blogga!!! :)
Utmaningen väntar vi också på här! :D

Svar: Jag har haft mycket och lite jobbig period och därför valt att inte känna stress med bloggen och tagit paus. Jag kommer nog börja blogga igen, men det måste lugna ner sig lite i mitt privatliv innan jag börjar aktivt blogga igen. Men Matti lever o mår bra!
Annu Åkers

2014-11-02 @ 16:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo